نکاتی دقیق و متفاوت در طرز تهیه “حریر بادام”
نوشته شده توسط : cooker

طرز تهیه حریره بادام :

بادام را 3 ساعت در آب جوش خیس کرده و سپس پوست آن را گرفته و پودر کنید .

پودر بادام را با آرد برنج و شکر مخلوط کرده داخل شیرجوشیده سرد بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا قوام بیاید.


پخت حریر بادام

نکات تکمیلی در مورد حریر بادام

حریر بادام جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و و 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
حریر بادام را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .




:: بازدید از این مطلب : 250
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 2 آذر 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: